Online ticketverkoop

Omdat we dagelijks nog vragen krijgen ivm de online ticketverkoop willen we nog paar zaken verduidelijken.

Tickets zijn enkel online verkrijgbaar. Voor de mensen uit West-Vlaanderen zijn er op 4 augustus 3 verschillende afhaalpunten voorzien waar de tickets en/of programmaboekje kan afgehaald worden.

Voor de mensen van buiten West-Vlaanderen is het belangrijk dat ze bij hun gegevens hun postnummer invullen. Hierbij krijgen ze de mogelijkheid om hun ticket af te halen op zaterdag 7 of zondag 8 augustus.Daarvoor hoeft men enkel rallyterras te selecteren als afhaalpunt.

Voor mensen die op 4 augustus nog op reis zijn of wegens werkverplichtingen niet aanwezig kunnen zijn kunnen deze eveneens hun ticket afhalen op ons rallyterras.

Serviceplaatsen

Beste deelnemer,

 

Kunnen jullie de gewenste serviceplaats doorgeven via deze pagina?

Wanneer er niets doorgegeven wordt krijg je door de organisatie een serviceplaats toegewezen.

 

Inschrijvingen gesloten

De inschrijvingen werden vroegtijdig gesloten wegens het maximum aantal deelnemers bereikt.

Bij forfait van een ingeschreven team wordt deze plaats terug opengesteld voor een andere deelnemer.

Rally van Staden 2021 Update

We houden jullie graag op de hoogte in verband met de verdere verloop van de Rally van Staden.

 

Tickets:

Komende donderdag zullen de tickets online aangekocht kunnen worden via onze website, www.amcstaden.be, onder de tab tickets. Tickets kunnen ENKEL online aangekocht worden samen met een programmaboekje. Een ticket kost 20€ (+2€ reserveringskosten),een programmaboekje kan aangekocht worden voor 5€.Bij de reservering kan je jouw afhaalpunt naar keuze selecteren.Tickets kunnen op woensdag 4 augustus vanaf 19u afgehaald worden op het door jou aangeduide afhaalpunt.Geen nood voor de mensen uit andere regio’s,hiervoor is een praktische oplossing voorzien.We zijn blij om jullie te kunnen vertellen dat we niet in zone’s  hoeven te werken,iedereen kan op de klassementsproeven vrij kiezen waar hij wil gaan kijken.Let wel langs de kp’s is er mondmaskerplicht en is social distancing aangeraden.Het servicepark is enkel toegankelijk voor deelnemers,servicecrew en mensen met een persaccreditatie.We hopen dan ook op de goeie wil van iedere toeschouwer om deze regels in acht te nemen.

 

Deelnemers:

Ondertussen kunnen we al vooruit kijken op een mooi gevuld en gevarieerd deelnemersveld.De inschrijvingen zijn nog open tot en met zondag 25 juli maar we kunnen jullie meegeven dat de plaatsen beperkt worden aangezien de inschrijvingen afgesloten worden als we het maximum van 120 bereikt hebben.Mogen we er jullie op wijzen dat de inschrijving pas volledig is nadat de overschrijving gebeurt is.Voor de deelnemende teams gelieve ook nogmaals het wedstrijdreglement na te lezen wat COVID-regels betreft.Vergeet ook niet om tijdig jullie serviceplaats te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Pagina 1 van 4